Πρόσφατα

Αναστασία: «Υπάρχει ανταγωνισμός στο χώρο της μουσικής»


Την Αναστασία υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας 15/4.

Η νεαρή τραγουδίστρια, που μέσα σε 2 χρόνια έχει καταφέρει να κατακτήσει τις πίστες, μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα της, τη Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της στην Eurovision, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Πώς αντιδρά όταν της πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο;
«Συνήθως μου πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο, προς το παρόν γελάω με αυτό. Δεν θεωρώ πως το κάνουν επίτηδες. Εγώ προσωπικά δεν θα σπαταλούσα τα χρήματά μου για να χτυπήσω έναν άνθρωπο με λουλούδια».

Για το νέο της τραγούδι ανέφερε:
«Πήγα στο Μαρόκο για τα γυρίσματα του video clip και οι Μαροκινοί νόμιζαν ότι είμαι από εκεί. Πάντα στα video clips μου υπάρχει μία ιστορία. Υπάρχουν φορές που θέλουν να με βγάλουν πιο sexy από αυτό που θέλω».

Έχει βιώσει ανταγωνισμό στον χώρο της μουσικής;
«Εννοείται πως δεν είναι όλα όμορφα στο τραγούδι. Υπάρχει πάρα πολύς ανταγωνισμός, συζητάμε ο ένας για τον άλλο χωρίς λόγο. Χτυπήματα κάτω από τη μέση, πίσω από την πλάτη, κάτω στα πόδια… ό,τι θες. Τον πρώτο χρόνο μόνο χαμογελούσα, μου έλεγαν: είναι μέχρι να ενοχλήσεις».

Όσον αφορά τη Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της στη Eurovision, η Αναστασία σχολίασε: «Τα συναισθήματά μου για την Μαρίνα είναι τα καλύτερα. Για εμένα δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή φέτος, από τη Μαρίνα Σάττι. Για εμένα είναι καλλιτεχνάρα, το τραγούδι είναι πολύ έξυπνο, οπότε είμαι σίγουρη για την επιτυχία της».

Για το διαζύγιο των γονιών της η Αναστασία εξομολογήθηκε: «Οι γονείς μου έχουν χωρίσει και μένω μαζί με την μητέρα μου. Μίλησα πρόσφατα για αυτό σε μια συζήτηση και παραδέχτηκα ότι με επηρέασε. Αντιλήφθηκα ότι με επηρέασε όταν είδα ότι έχω μεγάλη ανάγκη από αγάπη. Σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζω δεν κάθομαι να σκεφτώ κακοπροαίρετα, πέφτω με τα μούτρα. Μετά γυρίζω σπίτι μου και μετά νιώθω ότι είμαι άδεια, νιώθω ότι έχω δώσει τα πάντα».

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να… τσιγκλήσει τη νεαρή τραγουδίστρια ρωτώντας τη για τον υποτιθέμενο γάμο της τον επόμενο μήνα, η Αναστασία αιφνιδιάστηκε και ξέσπασε σε γέλια. «Μια χαρά είναι αυτό για το τρέιλερ, δεν θέλουμε τίποτα άλλο», σχολίασε χαριτολογώντας ο παρουσιαστής.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη