Πρόσφατα

Η Jo Anto κυκλοφορεί το νέο της single «Σε Ξένη Αγκαλιά»


Η Jo Anto ή αλλιώς Τζο Αντωνακάκη επιστρέφει με το νέο της τραγούδι «Σε Ξένη Αγκαλιά».

Πρόκειται για ένα τραγούδι που γράφτηκε με αρκετά περίεργο τρόπο.

Μία μέρα η ερμηνεύτρια είχε καλέσει ταξί και ενώ έπιασαν τη κουβέντα με τον οδηγό, του ανέφερε ότι ασχολείται με το τραγούδι και ότι γράφει και δικά της τραγούδια. Την επόμενη φορά που έτυχε να ξαναβρεθούν στο ίδιο ταξί εκείνος της έδωσε κάποιους στίχους που είχε γράψει και της ανέφερε πως από τη πρώτη φορά που είχαν βρεθεί τους είχε πάντα μαζί του σε περίπτωση που έμπαινε στο ταξί κάποιος συνθέτης να τους έδινε για μελοποίηση. Έτσι και έγινε. Η Τζο Αντωνακάκη πήρε τους στίχους και μετά από διάστημα δύο εβδομάδων ασχολήθηκε μαζί τους όπου και κατάφερε να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα και συγκεκριμένα στην ολοκλήρωση του νέου της single «Σε Ξένη Αγκαλιά». Ο στιχουργός παραμένει ανώνυμος ενώ τη μουσική έχει συνθέσει η ίδια η Jo Anto.

«Χώρια από μένανε σου λέω
δεν μπορείς
Χώρια από μένανε λιμάνι
δεν θα βρεις
Μην ψάξεις να με βρεις
σε χάδια και φιλιά
Μην ψάξεις να με βρεις
σε ξένη αγκαλιά»

 


Λίγα λόγια για τη Jo Anto

Κατάγεται από τα Χανιά.
Στη τρίτη τάξη του δημοτικού ξεκίνησε μαθήματα αρμονίου και στο γυμνάσιο ξεκίνησε να γράφει τα δικά της τραγούδια.
Έπειτα μέσω YouTube έμαθε να παίζει κιθάρα ώστε να μπορεί να συνοδεύει τον εαυτό της όταν τραγουδάει.
Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι τα τελευταία 6 χρόνια όπου ξεκίνησε τα live σε διάφορα μαγαζιά στην Αθήνα αλλά και στα Χανιά.
Το πρώτο της single, το οποίο υπάρχει και στο YouTube, κυκλοφόρησε το 2017 με τίτλο «Μπορεί». Μάλιστα την ίδια χρονιά συμμετείχε στο μουσικό show The Voice όπου με την ερμηνεία της είχε εντυπωσιάσει και τους τέσσερις κριτές ενώ είχε επιλέξει να συνεχίσει στην επόμενη φάση με την Έλενα Παπαρίζου.
Το 2018 είχε συνεργαστεί με την νούμερο 1 pop star της Ελλάδας, Έλενα Παπαρίζου, με την οποία ερμήνευσαν την επιτυχία της «Αν Με Δεις Να Κλαίω» στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας.
Το 2021 σε συνεργασία με τους Arcade έγραψαν το κομμάτι «Σώμα Κενό», το οποίο ερμηνεύει η Josephine και συμπεριέλαβε στο άλμπουμ της 100%, που έγινε πλατινένιο.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη