Πρόσφατα

Ο Ραφαήλ Χατζημιχαήλ κυκλοφορεί το νέο του single «Καίγομαι»


Ο Ραφαήλ Χατζημιχαήλ επιστρέφει, αυτή τη φορά με το τραγούδι «Καίγομαι» σε μουσική και στίχους του ιδίου!
 
Σε σχετική ανάρτηση του στα social media μας λέει πως το τραγούδι αυτό το αφιερώνει στους ανθρώπους που ξέρουν να αγαπούν αληθινά, σαν να μην υπάρχει αύριο. Σ' αυτούς που προσφέρουν χωρίς να περιμένουν κάποιο αντάλλαγμα, σ' αυτούς που ακόμα και αν ο άνθρωπος τους πνίγεται στην ανασφάλεια τον καθησυχάζουν με μια αγκαλιά κι ένα χάδι, σ' αυτούς που προσπαθούν να κατανοήσουν τον άνθρωπο τους ακόμα και αν δεν έχουν τις ίδιες απόψεις, σ' αυτούς που λιώνουν σαν κερί ανήμποροι να αντισταθούν στον έρωτα, σ' αυτούς που δίνουν ευκαιρίες, και έστω και αν "καίγονται" σε μια σχέση, παρ' όλα αυτά δεν πάνε πουθενά!
 
Το «Καίγομαι» είναι ένα κομμάτι με ιδιαίτερο άκουσμα αφού συνδιάζει στοιχεία ηλεκτρονικής και ποπ μουσικής, σε ακούσματα The Weeknd και…Melisses!

Ο νεαρός καλλιτέχνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό από γονείς πρόσφυγες.
Η μητέρα του κατάγεται από την Βασίλεια της κατεχόμενης επαρχίας Κερύνειας και ο πατέρας του από το Βαρώσι της επαρχίας Αμμοχώστου.
Είναι πτυχιούχος μουσικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και έχει κάνει μεταπτυχιακό σαν τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός στο University of South Wales στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα τελευταία χρόνια είναι σολίστ της Παγκύπριας Χορωδίας Καλλιτεχνών και ερμηνεύει Θεοδωράκη και Χατζηδάκη με τη συνοδεία της Χορωδίας, ενώ παράλληλα εργάζεται σαν δάσκαλος μουσικής και εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά στην Κύπρο. Αν σας αρέσει η μουσική με στοιχεία ποπ, ποπ ροκ και alternative με spicy μελωδίες τότε αξίζει να ακούσετε τη μουσική του.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη